Maskerad

Hejsan!
Jag kom hem från Smillas maskerad för typ 20 min sen. Det var JÄTTEKUL! Vi delade in oss i grupper och gjorde små teatrar. Vi gjorde 2 st, den ena handla om Pippilångstrump, en finsk häst, villavillekulla(pippis hus) och en rosa kängry, jag spelade villavillekulla, men den var skit bra. Den andra handla om 3 näsor som pratade om mammutar som tog över deras planet. En av näsorna var smart, en annan sa "Vem bryr sig?" till allting, och den tredje(som jag spelade) sa nej till allt.
Sen körde vi sanning eller konka.
Hela kalaset var jättekul! :D



Min outfit till maskeraden

I ♥ stativ

Min pappa kom hem för typ 15 min sen med stativet och jag är redan kär i det! Jag har tagit nästan 100 bilder och här är några stycken:



Kamera saker

Hej svejs!
Just nu är min pappa och köper ett stativ till min kamera.Och jag jätte taggad och hoppas att stativet är bra.
Jag ska också önska mig en fjärrkontroll till kameran i påskpresent. Hoppas verkligen jag får en, för då blir det 100 gånger lättare att ta kort på mig själv.


Stativ


Fjärrkontroll

Ritorno

Tjena!
Jag och mamma har precis vart på Ritorno(ett café). Jag åt pastaknyten och drack te. Men det var jätte kul, för vi ritade massa lägenheter, både små och stora. :)




Dagens outfit



Kofta - Åhlens
Linne - Lindex
Jeans - Hollister

God morgon

God morgon!
Idag ska jag på Smillas maskerad, och det ska bli skitkkul. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på dan, jag skulle göra nåt med min kompis Rut, men sen så gick det inte.
Iaf, så har jag klippt håret idag, eller min mamma klippte det.Jag har inte bytt frisyr, bara "naggat".

Igår såg jag på Notting Hill, men jag somnade i soffan .. hehe ..


Puss!

Veckans blogg

Hej!
Jag hade tänkt börja med veckans blogg. Alltså att man anmäler sig på måndan när jag gör ett inlägg om det(skriv kommentar), sen lottar jag på söndan och sen så får man än länk till sin blogg. :D
Så jag börjar med det på måndag.





Baka, baka liten kaka

Hejsan!
Jag har precis bakat kladdkaksmuffins. Alltså kladdkaka, fast i muffins formar.
Dom e jääätte goda, men när jag skulle ta ut dom ur ugnen tappade jag plåten och nästan alla muffins blev mosade. Stor fail, haha! Men dom blev goda ändå. :)



Smet <3



Jag



ogräddade



Färdig muffin


Puss!


Dagens outfit



Jeansjacka - Primark
Pullover - Hollister
Linne - Lindex
Jeans - Hollister
Skor - Converse
Väska - H&M

Ny väska

Tjena!
Jag köpte en väska igår, men jag hann inte lägga upp bild på den, så jag gör det nu.




H&M - 199 kr

Klubben

Hej svejs!
Idag efter skolan har jag vart på klubben i lite mer än 2 1/2 timmar. Det var skit kul! Jag har typ ett "band" med 3 kompisar, och vi hade som en liten konser i trapphuset i skolan(Fast Maliln var inte med). Men det var jätte kul, sen satt vi och chillade inne på klubben, ett fritids på min skola.


Och jag har heft ett litet drama om jag ska gå på ett disco idag. Först skulle jag inte gå, för jag skulle sova över hos en kompis istället. Sen kunde inte min kompis och då ville jag gå. Men sen sa mamma att vi skulle till landet, och idag fick jag reda på att vi tydligen inte skulle till landet.
Men nu har jag ingen att göra iordning mig med, så jag ska bara vara hemma.





Ny blogg!

Hej!
Jag är en tjej på 11 år, snart 12 och jag hade tänkt börja blogga. Förut bloggade jag på www.photobyjenni.blogg.se, men jag slutade för ett tag sen.
Men iaf så tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag ÄLSKAR verkligen att fota! Har en systemkamera som heter Olle. Något annat som jag älskar är Hollister, men det är så dyrt så jag har inte så många plagg därifrån. Men annars gillar jag också att dansa, sjunga, spela piano och vara med kompisar.
Jag är väldigt duktig på att vara weird, hehe ..
Jepp, det är jag det, och här kommer en liten,vacker(ganska ful) bild på mig.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0