Mot Grönan!

Hejsan!
Nu ska jag snart möta Klara, Moa, Malin, Tilda, Smilla och Cassie. Vi ska ju på grönan! :D
Jag ska nog äta fish and chips och Ben and Jerry. Gott!

Aja, bilder från landet kommer ikväll!

Nu måste jag gå, Puss på er! <3


Gammal bild

Landet

Hejsan!
Imorn ska jag till landet så det blir inte så bra uppdatering. Jag ska ta med mig kameran och fota massa, så det blir antagligen ett inlägg med massa bilder på kvällen.
Just nu dricker jag varm choklad, mysigt. Fast det är lite konstigt att jag dricker det på våren, man ska ju dricka det på vintern, men jag har inte druckigt det på evigheter.

Puss på er!


Cykeltur

Hejsan!
Jag har presic kommit tillbaka från min och pappas cykeltur i Hagaparken. Vi har cyklat runt hela brunnsviken och vi cykla in i Bergianska trädgården, där vi stötte på prins Daniel. Fast jag cykla nästan in i honom, hehe ..
Men vi fikade på ett jättemysigt litet cafe, jag åt en bulle och drack en kopp te. Det var jättegott! :D
Puss på er! <3

.......................

Grönan på måndag!

Jag har ju redan gjort ett inlägg där jag sagt att jag ska på grönan på måndag. Men då skulle jag bara gå med Malin, nu ska vi gå 6 pers! Jag, Malin, Smilla, Tilda, Moa, Cassie. Det kommer bli awesome! :D

Bild från www.tinkersmilla.blogg.se




Sprang i Hagaparken

Hejsan!
Nu har Rut precis gått. Men i morse, innan frukosten var vi ute och sprang i Hagaparken. Det var jättekul och jättejobbigt, eftersom man inte hade ätit nåt och man var så otröligt hungrig.
I eftermidag ska jag och pappa cykla, men jag vat inte vad jag ska göra tills dess, jag får väll chilla.

Puss! ♥



Hemgjorda hamburgare med halumi

Hejsan!
Idag ska Rut sova över här hos mig. :D Det kommer bli awesome! Vi har gått aslångt, typ runt på Söder, Kungsholmen och Gamla stan. Men det var en jättetaskig busschaffuör, han blev jättearg på oss för ingenting! Weird .. Vi har precis ätit hemgjorda hamburgare med halumi. Det blev jättegott! Vi ska snart titta på typ världens obehagligaste film: Barnhemmet. Sen ska vi titta på submarine, en annan film, men den är inte obehaglig.
Puss! ♥



Grönalund med Malin!

Tjena!
Idag har jag och Malin bestämt att vi kanske ska gå på Gröna lund på måndag(vi har ledigt från skolan). Hoppas verkligen det blir bra väder så att vi kan gå! Det kommer bli awesome! :D :D Jag vill verkligen åka Insane!


Bild från www.mumu.blogg.se, så det är därför det står Jag framför en bild på Malin.



3 tips för hud och hår

Tänkte skriva  tips för hud och hår, så här kommer dom:

¤Använd body scrub(skrubb) när du duschar. Huden blir mycket lenare och mysigare.

(Dom från The Body SHop är skit bra!)

¤Använd balsam när du duschar, inte varje dag, men 3-4 gånger iveckan. Annars sliter det jättemycket på håret. Men håret blir mycket lenare och glansigare.


¤Använd body lotion eller body butter(hudkräm). Huden blir mycket lenare och mjukare + att det blir jätte mysigt. :D

Julmust

Hejsan!
Idag efter skolan var jag på klubben till typ halv fem, och vi hitta massa julmust från julavslutningen i vårt klassrum. Fast det var en som var ny och oöppnad. Så vi fråga om vi fick den, och vi fick den, så vi gick till Hälla(en park) och så drack vi den. Det var jättekul! :D
Idag har jag också stickat otroligt mycket, jag håller på med lovikavantar i slöjden och jag kommer inte hinna klart om jag inte stickar hemma. Så jag har stickat asmycket.
Puss på er!


Poker med brorsan

Hejsan!
Jag har spelat poker med brorsa i nästan 2 timmmar, hehe .. ganska mycket .. Men jag vann, fast jag fick inga pengar. Vi körde att vi dela upp massa mynt(typ 150) och sen spela vi tills nån hade slut på mynt. Och jag vann! :D
Hinner inte skriva mer nu, ska kolla på chamions luege. (Hur fan stavas det?")
Puss!


Latte

Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från pianot. Jag gick hem och köpte en latte, jättemysigt. Jag älskar verkligen latte!
Men nu har jag sagt till mamma att Nicki Minaj konserten var från 11, och jag får gå! Awesome, eller hur? :D:D
Ska ni gå på nån konsert i sommar? Skulle villa gå på Lady Gaga i höst, men jag har en känsla av att jag inte kommer få gå. ;(
Puss! ♥


Förlåt att tummen är lite ivägen, men jag tog bara en bild.

Veckans blogg

Hejsan!
Jag kom på att jag glömde att lägga upp ett veckans blogg inlägg i måndags. Så det kommer nu.


Nicki Minaj

Tjena!
Vill ni veta vad jag ska göra den 8 juni? Svar: GÅ PÅ NICKI MINAJ KONSERT!
Det kommer bli awesooooooome! Jag och Rut ska gå, men det är ett problem. Jag råka säga till mina föräldrar att det var 13 års gräns. Så jag tror jag ska säga att om man har vuxen, kan man vara under 13. Hoppas det funkar!
Men annars, har jag tjatat så mycket på mina föräldrar, så dom betalar. :D:D
Puss!


Förlåt för usel bloggning

Hej!
Jag måste bara säga förlåt för min usla bloggning. Jag har bloggat nästan ingenting, men det ska jag ändra på. Idag hade jag en jättekort dag i skolan, jag sluta tio över tre.
Idag har jag piano, och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ..
Aja, Puss!


Glass

Hejsan!
Min dag idag kan man beskriva med ett ord: GLASS. Jag har ätit TRE glassar idag. Det var elevensval på förmiddan och vi gick runt i gamla stan(jag har historia), och vi fick köpa glass. Så jag köpte en magnum, och sen var det 3 killar som hade köpt ett paket piggelin, så jag fick en av dom. Och sen efter skolan köpte jag en callippo shots när jag var med Clara, Rut och Emma. Så ja, tre glassar.
Snart kommer Lollo, alltså min storesyrra. Hon pluggar i Englang, men hon ska komma hem i 1 1/2 dagar för att gå på min farfars begravning. Men jag längtar verkligen tills jag får träffa henne, hon har vart borta sen slutet av Augusti. Så .. ja, ni får.
Puss!


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Just nu

Hejsan!
Just nu sitter jag och äter en god kaka, eller ganska många .. hehe .. Men iaf, jag äter en god kaka, dricker en mysig kopp te och ser på ett galet roligt vänneravsnitt. Bättre än så kan det nog inte bli. :D
Puss!


Veckans blogg

Veckans blogg är.....www.makeuptilda.blogg.se!


Läsa lite bloggar


Dans

Hejsan!
Jag har presic kommit hem från dansen, det var skit kul. Fast vi skulle vara med den andra gruppen(vi ska vara 2 olika grupper som dansar samma dans, asså på scenen). Och den andra gruppen, var ... Alla såg ut att vara typ 9 år, fast alla var 11 år. Och dom var typ jättekonstiga. Så det var lite jobbigt, men annars vad det kul.
Nu måste jag duscha, så jag bloggar mer sen.
Puss!


"The Skin I Live In"

Tjena!
Jag har precis bakat scones och dom blev skitgoda. Men igår såg jag filmen "The Skin I Live In". Den hade en bra handling, men den var väldigt obehaglig. Jag tror att jag rekommenderar den, men den är väldigt obehaglig.


Kinamuren

Hejsan!
Igår var jag på Kinamuren, e jättebra asiatisk resturang med en stor buffe. Jag åt sushi, lite asiatiska rätter, wok och så klart efterrätt.
Man fick ta grönsaker, nudlar och massa saker, och sen wokade en kille det, det var verkligen jättegott!
Till efter var det glass, massa frukt, godisar och friterade bananer.
Jag åt typ jättemycket, hehe ..
Aja, här är lite bilder:


Min dag

Hejsan!
Idag hade jag hemkunskap på morgornen, och det var jättekul. Men annars gick det bra.Vi gjorde hamburgebröd, som vi får frysa in till nästa lektion, då ska vi göra hamburgare. Det enda som var jobbigt var att vår ugn gick sönder. Först fick vi inte in plåten, och sen fick vi inte ut gallret, och sen åkte hela den här grejen man sätter fast plåtar i av. Så vi fick använda en Benjamins och Ians.
Efter skolan var jag på klubben, och om ni vill se vad som hände där får ni läsa inlägget innan.
Ikväll ska jag på Kina muren, det är en jättebra asiatisk resturang med en stor buffé.
Puss!


Gammal bild

Fast i fönstret

Hejsan!
Idag efter skolan var jag, Henrik, Benjamin, Ian och Malin i trapphuset och spelade lite låtar och så här. Men Henrik klättrade ner till förstret och fastnade där. Ner till golvet från förnstret är det typ 4 m, så han kunde inte hoppa ner. Och upp till våningen över kunde han inte heller komma upp, så han var helt fast. Han satt fast där i typ 10 min innan vi hitta en stege, och den var för kort. Men den stegen var för kort, så då fick han vara där ca 5 min till, sen hitta vi en stege som var tillräckligt lång. Han sa att han bara hade hoppat ner i förstret för att sparka på oss, för vi satt där nere. Men han hade ingen aning om att det var så långt ner.
Det måste ju ha varit asläskigt för honom, det var lite läskigt för oss också, men det blev bra iallafall. ;)


Bild från www.mumu.blogg.se

Jag filmade, men det går inte att lägga upp, det är något fel med min data. Men jag prövar senare.


Konsert

Hejsan!
Idag var jag på klubben typ en timme, men efter det var jag på Ruts brorsas konsert. Alltså, det var hans klass, och han går i musikklass, och jag ska börja i musikklass till hörsten. Men det var iaf jättekul och alla var jätteduktiga, det var jazzmusik och här är några låtar som var med:






The big bang therory

Hejsan!
Nu har jag pluggat massa(fast jag orkade inte göra allt), och så har jag ätit middag och chillat lite. Men nu ska jag se på The big bang therory, det är typ världens roligaste pogram! Kolla på det! Men till middag åt jag pasta med tomatsås, det var asgott. Aja, puss!



Plugg

Tjena!
Jag har precis kommit hem från pianot och nu ska jag plugga lite tråkiga saker om Frankrike. Men imorn ska jag på Ruts brorsas konser, och det kommer bli kul! Innan ska jag till Rut, och efter konseren så är det typ fika.
Aja, måste plugga nu, puss!


Desperate Housewives

Hejsan!
Jag ska kolla på Desperate Housewives nu. Men jag vill bara säga att ni måste titta på det! Det är så bra! Det är tisdagar kl 21 på 5:an
Aja, hinnner inte skriva mer, det börjar.


Frallor

Tjena!
Jag har precis bakat små frallor. Jag vet inte om det räknas som mörkt bröd, för dom är typ halvt mörka, och halvt ljusa. Men det kanske inte var så rolig information. Aja, puss på er!


Sjuk! ;(

Hej!
Idag har jag inte vart i skolan, för jag är sjuk. Och det är ju trist .. ;( Men jag ska nog till skolan imorn. Jag håller på att baka bröd, men annars har jag inte gjort nåt. Synd att jag skulle vara sjuk idag, för Benjamin,Malin och jag skulle komma på en låt till muciken i skolan. Och sen skulle Malin lära mig photoshop.
Puss!


BIld från google

Veckans blogg


Header

Hejsan!
Ska jag byta header?
Jag har gjort en ny header, men den är inte så fin. Men jag funderar ändå på att byta till den och ha den medans jag gör en snygg. Ska jag göra det? Eller ska jag ha samma som jag alltid haft? Eller ska jag göra med på den som inte blev så bra?




Så är den iaf^^

Skolan

Hejsan!
Idag var det första skoldagen efter påsklovet, och det var ju lite hemskt .. ;( Men iaf så hade vi NO hela dagen, förutom idrott och musik. Det var blod, nervsystem och andra tråkiga saker.
Och jag var jättetrött, och det gjorde bara saken värre, usch!
Efter skolan så hade jag kör, och det var väll kul. Sen har jag bara chillat med brorsan.
Puss!



"Herr/Dam betjänten"

Hejsan!
Jag har fått en "Herr betjänt" av min farmor, fast nu bler det en "Dam betjänt" Men iaf så är det en sån där grej man hänger upp vilka kläder man ska ha.

Här är den:


Vad jag köpte

Hejsan!
Tänkte visa vad jag köpte i fredags.



Jeansshorts - Hollister - 380



Kofta/Hoodie - Hollister - 600 289

Skulle köpa klänningen också, men det fanns inte rätt storlek





Bullar

Hejsan!
Idag har jag bakat bullar och tagit en promenad med päronen i hagaparken. Bullarna blev SÅÅÅ goda! Jag gjorde 1/2 kardemumma, 1/4 kanel och 1/4 vanilj. :D
Men iaf så är vädret jättekonstigt, för åte ana hållet är det snö och vinter, men om man vänder på sig är det sommar och sol. Jättkonstigt ..
Puss!


Emmylou

Jag älskar vwrkilgen den här låten, ni MÅSTE lyssna på den!


Dagens outfit



Kofta - Hollister
Linne - Lindex
Jeans - Hollister

Varför är det så kallt?

Hejsan!
Jag har precis kommit hem från Rut. Det var awesome, vi bakade bullar och jag åt typ 100 och vi titta på Sex and the city. Och sen när jag skulle gå hem så frös jag typ ihjäl, för det snöade och var iskallt och jag hade bara jeans jacka. ;(
Puss!


Sleeppver med Rut

Hejsan!
Just nu är jag hos Rut och har det awesome. På dagen var vi och shoppa och jag köpte en jätte mysig kofta och ett par jeansshorts,båda från hollister. Och ni vet klänningen jag tänkte köpa, jag köpte inte den eftersom arten inte fanns i min storlek.;( Men jag ska köpa den efter kören på måndag. Bilder på vad jag har köpt kommer imorn.

 

(gammal bild)

 

 


Dagens outfit


(förlåt för suddig bild)

Tröja - Hollister
Jeans - Hollister

Shoppa!

Hejsan!
Snart ska jag och Rut shoppa! Det kommer bli såå kul! För jag fick ju 1000 kr av min farmor, så jag kan shoppa för 1500! Jag kanske inte shoppar för så mycket, men det är ju alltid kula att veta att man kan! ;)
Efter jag och RUt har shoppat så ska jag sova över hos Rut, så det blir kanske inte så mycke bloggning idag. Men jag kanske gör nåt inlägg hos Rut. :)
Puss!


Veckans blogg

Hejsan!
Jag inser nu att jag inte har lottat veckans blogg än, men nu ska jag göra det!

Och veckans blogg är...................www.mumu.blogg.se


Trolljägaren

Jag har precis tittat på en film som heter "Trolljägaren". Den var lite .. hm.. speciell, men annars var den väl ganska spännande och bra. :) Jag har också ätit Ben & Jerry, och det är ju alltis mysigt.

Puss!





Instagram och Spotify

Hejsan!
Jag kom hem från Malin för typ 1 timme sen, men iaf så har jag laddat ner Instagram och Spotify! OCh båda är awesome!
Spotify är SÅ mycket skönare är youtube. Och jag fick reda på att instagram fanns på android idag, så jag sa typ "WHAT?!" och ladda ner det. Hehe ..
Ikväll ska jag köpa en Ben & Jerry, mums!
Puss!




Börja blogga igen

Hej svejs!
Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat under påsklovet även fast jag var hemma, och det är för att under  påsklovet ha jag gett mig själv ett "break". Occh det betyder att jag inte behöver göra nånting, utan att jag bara kan chilla. Men även fast påsklovet inte är slut, så ska jag börja blogga igen.
Aja just nu är jag hos Malin, och försöker lära henne "Set fire to the rain på piano",fast hur det kommer gå vet man ju inte ..
Jag lyssnar och så på lite mysiga låtar, som "40 day dream".

Och juste: gissa vad jag fick av min farmor i påskpresent?
TUSEN kronor!
Jag typ svimma .. hehe ..

Puss!


Påsk

Hej svejs!
Idag har morfar och min lossasmormor kerstin vart här. Det var ganska långtråkigt eftersom min morfar gillar att prata om tråkiga saker. Jag fick hantlar, tyngdgrejer för handlederna och fotlederna och så fick jag fottrosor. Och ni undrar säkert vad fottrososr är, men det är som en sula man har på överdelen av foten så attt man kan dansa utan strumpor. Och så fick jag typ asmycket godis och sånt. :)
Aja nu ska jag titta på en film .. puss!

Här är min och brorsans påskägg:


Snygga, eller hur?




Hantlar

Fotleds tyngd

Handledstyngder
Fottrosor

Maränger och citronkaka

Hejsan!
Jag tog precis ut marängerna och citronkakan ur ugnen och dom är JÄTTEGODA! Mums! Marängerna blev inte så snygga, för jag kunde inte spritsa ut dom, men vem bryr sig? Det viktiga är att dom är goda. :D
Puss!




Puss!

Dagens outfit



One piece - Ziperall.se

Påskpynt

Hej svejs!
Idag har jag påskpyntat och pysslat. Det har vart jättekul!Jag håller också på att göra maränger och citronkaka.
Aja här kommer lite bilder:




God natt!

God natt!
Eller det är inte riktigt god natt, för jag ska inte lägga mig än. Men det här är sist inlägget för idag.
Snövit var jättebra, som vanligt. Men jag älskar att titta på filmer som jag älskade när jag var liten, hehe ..
Aja, God natt! :D




Snövit

Hejsan!
Jag ska snart se på snövit. Vet att det är lite konstigt, emn jag älskar verkligen den!
Men iaf, så åt jag världens godaste middag, mozzarella, tomat och basilika! Mmmh!
Puss!


PÅSKLOV!

Jippie! Nu är det påsklov!
Ah, jag är jävligt glad att det är påsklov!
Men iaf, så efter skolan idag så var jag på klubben till typ fem. Det var skitkul. Vi har börjat med en ny låt, Set fire to the rain av Adele, jag tror dom flesta har hört den.
Puss!




Nudelsoppa

Tjena!
Jag har precit gjort alla läxor i min matteläxbok, så att jag inte behöver göra nån matteläxa på hela terminen.
Men iaf, till middag åt en jättegod nudelsoppa. Den var verkligen skitgod!
Puss!






(Jag har bestämt mig för att köpa klänningen:D)


Piano

Hejsan!
Jag har precis kommit hem från pianot, eller för typ en halvtimmer sen.
Aja, efter skolan så skulle jag ha varit på klubben och haft trapphuskonsert. Men sen så fick vi inte det för den asjobbiga vikarien som var där idag. X(

Nu ska jag träna lite på min dans!
Puss



Dagens outfit


Skjorta - Hollister
Jeans - Hollister

Dagens outfit


Tröja - Hollister
Jeans - Hollister

Fönstershoppat

Helloj!
Idag efter skolan har jag och Rut vart och fönstershoppat, alltså kollat i affärer men inte köpt något.
Och jag har blivit helt kär i en klänning från Hollister. Jag tror att jag ska köpa den, men den är så dyr, den kostar 560 kr. *suck*
Puss!



Ska jag köpa den?

Läxor

Just nu gör jag massa med tråkiga skrivläxor. Jag gör 5 st, så att jag inte kommer ha skrivläxa på 5 veckor. Änsålänge har jag gjort en och en halv. Kommer antagligen inte göra 5 idag.
Men annars så är livet bra. Imorn ska jag och Rut gå till Hollister, jag kommer inte köpa nåt. Eller kanske en klänning, men isåfall bara den.
Puss!


(Jag vet att jag skriver fult, men orkar inte skriva snyggt)

Veckans blogg



Skriv bara "Jag är med" och så lottar jag en vinnare på söndag!

Kör

Snart ska jag sticka till kören och sen kommer Clara, Rut och Emma hem till mig. Det kommer bli askul, men det är det varje vecka.
Aja, i skolan idag så var jag jättetrött, pga att jag somnade ungefär kl 12.
Puss!


Dagens outfit


T-shirt - Monki
Jeans - Hollister

Städat

Hej svejs!
Jag har precis städat mitt rum, och då menar jag verkligen städat. Jag har gjort rent varenda millimeter av mitt rum. Och jag kan säga att det var jobbigt. ;(
Gissa hur mycket skräp jag hitta? Jag kunde fylla en hel papperskasse från Ica!
Usch, kommer inte stäsa på skitlänge nu.


Alla mina produkter. Hehe .. ganska många, men sparar alllt gammalt, vet inte varför

Mitt nattduksbork(heter det så?)

Min säng

En del av mitt rum
Mitt skrivbord

Grejerna på mitt skriv bord(förlåt för suddig bild)

Hyllor(fast på golvet)

Smink och hår grejer

Sidan på ett skåp(förlåt för suddig bild)

Puss!

Dagens outfit


Tjocktröja - Ingen aning
Tights - Lindex

Dans

Hejsan!
Jag ska snart till min dans och det kommer bli awsome, om vanligt.
Men resten av dan ska jag göra mitt "jobb", med det menas att mamma skriver en jättelååååång lista med saker jag ska handla(alltså mat). Och sen när jag får månadspeng får jag lite extra beronde på hur många gånger jag handlat under månan.


Dagens dans outfit

RSS 2.0